7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse e-firmaer frembyder nu til dags et stort udvalg af former for fragt. En af de mest anvendte er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Den er altså super smertefri, samt ofte også den mest prisbevidste form for levering.

Du burde lige så vel afveje for og imod at vælge levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig uheldigvis en tak mere pebret, men samtidig rigtig smertefri. Den mindst kostelige form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men det forudsætter at du er i nærheden af webbutikkens adresse.

Fragttiden kan være meget bestemmende hvis du behøver varen omgående, og med det formål er det virkelig relevant at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved det aktuelle produkt.

Temmelig mange internet butikker stiller garanti om dag-til-dag fragt på massevis af varenumre, men vær vagtsom da det regnes ud fra at bestillingen anbringes før et givent tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varen ordnet inden logistikpersonalet har fri.

Visse e-butikker yder fragt uden gebyr, men typisk under forudsætning af at man indkøber for et fastslået beløb. Desuden skulle du beslutte sig for den mest letkøbte metode til levering, som i mange tilfælde – hvad end man er ved Esbjerg, Nykøbing Falster eller Vojens – vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

Et hav af forskellige former for fragt

Det har vist sig at være virkelig uproblematisk for alle at finde information om priser i blandt flere e-firmaer og derved har en hel del webshops fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på mange af deres produkter – til drenge og piger, og samtidig til voksne – enormt, og endda nogle gange garantere fragtfri levering.

Trods dette kan det alligevel blive rentabelt at sammenholde forskellige internet webshops efter rabat forinden du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at få den billigste pris.

Man skal imidlertid være årvågen med, at når en online virksomhed markedsfører produkter til en udsalgspris der anses for utrolig letkøbt, så kunne det for det meste være en indikation på en uægte online shop. Kortbestillinger er heldigvis inkluderet i en retningslinje, hvilket bistår dig som køber overfor falske internet outlets.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage fordel af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre beløbet senere.

Vurderes af jurister som behersker de gældende bestemmelser

Forinden nogen bestiller hos en e-forhandler kan de uden tvivl betragte butikkens handelsbetingelser, dog er det mange gange et tidskrævende projekt.

Et alternativ kunne måske være at finde ud af om internet firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er en indikation om at e-butikken understøtter de danske love, foruden at online butikken lejlighedsvis monitoreres af eksperter der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Dette er en god chance for at få assistance, såfremt du bliver udsat for problemer som følge af din handel.

Tilmed slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de mest centrale regler der spiller ind i forbindelse med transaktionen, som fx den returneringsret internet forretningen tilbyder. Her er det virkelig vigtigt, at man stadig bevarer ens e-mail kvittering, så man altid kan vidne om sit køb, uanset om man er kvinde eller mand.

Bestil til din bopæl eller til dit arbejde

Trustpilot frembringer fuldt ud troværdige genveje til at besigtige en stor gruppe aktuelle køberes vurderinger og derfor foreslåes det, at du besigtiger online virksomhedens anmeldelser inden du lægger din bestilling.

Facebook bringer dig lignende i højeste grad nyttige løsninger til at få indsigt i online forhandlerens popularitet. I øvrigt er der en række butikker på nettet hvor folk kan sammensætte en omtale af deres købsoplevelse, som ydermere burde drages fordel af til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er annoncefinansieret. Vi har et tæt samarbejde med nogle forskellige internet shops i Danmark idet vi introducerer butikkernes varer, og tager kommission under forudsætning af at en af de besøgende på vores side foretager et indkøb.

Anvisninger vedrørende varer og internet foretagender vedligeholdes nu og da, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for reguleringer der er blevet udarbejdet siden vi sidst opdaterede sidens data.