7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del e-forhandlere tilbyder nu om dage en lang række forskellige leveringsudgaver. En af de populære er i vore dage pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente dine produkter når det passer dig. Fragttypen er jo temmelig bekvem, og ofte desuden den mest prisbevidste fragttype.

Du kan tillige forsøge at bestille varerne til levering til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er typisk en sjat mere omkostningsfuld, men ydermere virkelig overkommelig. Den mest letkøbte mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket dog kræver at du har bopæl i nærheden af netbutikkens arbejdslager.

Fragtperioden kan være ultra aktuel forudsat du står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så af den grund er det virkelig fornuftigt at du ser den anslåede leveringsdato ved den aktuelle vare.

En række online shops tilsiger 1 dags levering på en lang række af deres produkter, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at ordren placeres før et fast klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen skippet afsted forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Flere internet handler frembyder 1 dags levering

Det er i dag særdeles let gængeligt for enhver at finde information om priser på flere e-butikker og til tak har en lang række forretninger på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte priserne på produkterne – til piger og drenge, og endvidere også til voksne – enormt, og endda nogle gange byde på gebyrfri levering.

Det kan stadigvæk vise sig nyttigt at udforske nogle få e-forretninger efter rabat inden du handler, så man er garanteret at få fat i den skarpeste pris.

Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre omkostningerne af flere omgange.

Før nogen køber på en internet webshop kunne man faktisk overveje e-shoppens forretningsaftale, dog er det typisk en tidskrævende opgave.

Alternativet er at kigge om e-butikken er e-mærket medlem, som kan være en garanti for at webbutikken opretholder de gældende danske regler, samt at e-forretningen en gang i mellem undersøges af fagmænd der behersker de gældende bestemmelser. Det er en rigtig god genvej til en hjælpende hånd, ifald du møder problemer i forbindelse med dit indkøb.

En indikator for at online virksomheden efterkommer de opstillede regler

Trustpilot genererer altid pæne chancer for at blive klogere på en lang række øvrige konsumenters domme og derfor er det en hjælp, at du gransker online butikkens kritik forinden du shopper.

Facebook indebærer ydermere aldeles habile muligheder for at få en idé om internet forretningens troværdighed. I øvrigt er der endda e-firmaer hvor kunder kan ytre en evaluering af virksomhedens service, som lige så vel kan anvendes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside er finansieret af annoncer. Vi arbejder tæt sammen med en del firmaer på nettet derved at vi formidler firmaernes varer, og opnår godtgørelse hvis en af vores besøgende realiserer en transaktion.