7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af internet selskaber frembyder til alt held et bredt udvalg af leveringstyper. Den mest anvendte er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo særligt problemfri, og typisk ydermere den mindst kostelige fragtløsning.

Du burde endvidere afveje for og imod at få ordren sendt til din adresse eller til din arbejdsplads. Metoden bliver typisk en kende mere pebret, men til gengæld særligt overkommelig. Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som jo beroer på at du er nær online webshoppens arbejdslager.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld når du har brug for ordren omgående, og i det øjemed er det selvfølgelig afgørende at man kontrollerer den forventede leveringsdato på den relevante vare.

Flere forhandlere på nettet lover levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som alligevel er underforstået at du bestiller forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren distribueret inden logistikpersonalet har fri.

Enkelte shops på nettet frembyder fragt uden omkostninger, men tit kun hvis du shopper for en bestemt sum. Ellers kan du overveje den mest prisbevidste leveringsmetode, som mange gange – uafhængig om man bor tæt på Roskilde, Vordingborg eller Hammel – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Monitoreres af fagfolk som er meget fortrolige bestemmelserne på området

Det har vist sig at være vældig problemfrit for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på forskellige e-shops og for det har mange shops på nettet fundet det nødvendigt at stampe prisniveauet på varerne – til børn og babyer, og samtidig til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre være profitabelt at efterse en række outlets på nettet efter rabat forud for at du køber, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris.

Du bør ikke desto mindre være klar over, at hvis en internet shop udbyder en vare til en pris der virker urealistisk fordelagtig, burde det ofte være et karakteristika der viser en snydagtig webshop. Kortbetalinger er heldigvis inkluderet i et lovbud, som garanterer køberen overfor svindlende e-handler.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du bruge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale beløbet over et længere tidsrum.

Trustpilot genererer fuldstændig nyttige muligheder

Forinden nogen shopper hos en butik på nettet burde de helt sikkert løbe igennem deres betingelser, dog er det bare ikke særlig spændende.

Et nemmere alternativ er at se nærmere på om webbutikken er medlem af e-mærket, hvilket længe har været et sympol på at internet forretningen efterfølger de officielle danske regler, samt at virksomheden lejlighedsvis vurderes af jurister som mestrer reglerne. Desuden får du chance for at få assistance, såfremt du forvoldes problemer ved dit indkøb.

I øvrigt er det godt at køberen er påpasselig med de mest relevante regler der kan have indvirkning på ordren, til eksempel den returpolitik e-firmaet har. I den relation er det desuden afgørende, at man altid bibeholder ens ordremail, så man i fremtiden vil kunne bevise købet, om man skal shoppe til en herre eller dame.

Et kendetegn for at internet firmaet understøtter den officielle danske lovgivning

Trustpilot frembringer fuldt ud nyttige muligheder for at se nærmere på en stor portion andre brugeres anmeldelser og herved tilråder vi, at du undersøger e-handlens kritik forud for at du handler.

Facebook indebærer tillige i højeste grad pæne metoder til at få en idé om webshoppens popularitet. Foruden det er der mange online firmaer hvor folk kan frembringe en kritik af deres køb, hvilket ydermere kan benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Hjemmesiden finansieres af reklamer. Vi har tætte samarbejder med en lang række butikker på nettet i form af at vi formidler firmaernes produkter, og tager imod betaling forudsat den bruger vi sender videre gennemfører en handel.

Orientering om produkter og internet foretagender vedligeholdes tit, men vi tager forbehold for rettelser der er blevet lavet efter at vi sidst opdaterede websitets oplysninger.